Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så...

Så vilse har jag aldrig varit
som när du hittade mig

Så blind har jag aldrig varit
som när jag litade på dig

Så ensam har jag aldrig varit
som när jag var med dig

Så ledsen har jag aldrig varit
som när jag lämnade dig

Så lycklig har jag aldrig varit
som när jag fann mig själv




Fri vers av frostnypon
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-03-03 21:32



Bookmark and Share


  rockpuppy
Hur mycket känner man inte igen sig själv i det där..=/
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon