Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMMETSKLÄDDA TANKAR

SAMMETSKLÄDDA TANKAR


Den stängel du
har, har böjts
av Vinden
Denna vindpiskande
själ mottar
våra egna
Drömmar

Sammetsklädda
tankar för
bort oss mot
en horisont
som skådar
Ljuset

Var med mig
hela tiden
för kanske
släpper min
hand taget
jag förs mot
Evigheten

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-03-03 22:59



Bookmark and Share


    Josse G
Tycker mycket om denna dikt

JossG
2007-03-04

    Geerpop
Fantastisk bra dikt
Läser den med vällust

Geerpop
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G