Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Solen tittar fram

Fåglarna kvittrar vackert

Våren är kommen




Bunden vers (Haiku) av Hinata
Läst 568 gånger
Publicerad 2007-03-04 16:33



Bookmark and Share


    Noyle
Oj oj oj vad fint! Inte visste jag att du gjorde haikus!
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata