Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM IHÅG ATT VAR VARSAM OM MITT HJÄRTA

KOM IHÅG ATT VAR VARSAM OM MITT HJÄRTA


Kom ihåg var varsam för det är mitt hjärta du har
Det ligger där det ligger och är inte alls flyttbar
Låt det slå för dig så länge jorden varar och finns
Det är då jag kan säga att jag känner mig som en prins

Det finns inget rea mitt hjärta utan det är till fullt pris
När vi möts så blir värmen så stark som en spis
Men finns det någon garanti på att detta ska hålla
Ibland kan man faktiskt känna, att man är en nolla

Kärlekens makt kan vara ljuv men den kan också vara hård
Den rusar omkring i blodet som den snabbaste Concorde
Man tittar inte i backspegeln utan det är absolut full fart
Tror du att du kan använda mig som pilar, när man spelar dart

Nej, var varsam om mitt hjärta för det finns inget i reserv
Här gäller det faktiskt att fatta mod och vara riktigt djärv
Ändå kan törnen i hjärtat kännas när man går genom snåren
Det är faktiskt så att inte blir det mycket bättre med åren


Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-03-04 18:31



Bookmark and Share


  Annmargreta
Tycker om texten om hjärtat.
Härärmin text för en vecka sen.




Ditt hjärta

är där

du är

se till att du

har det kär.

Var rädd om ditt hjärta

behandla det väl.
2007-03-04

    Geerpop
Ja hjärtat behöver man vara varsam om
i många fall.
Fin bild

Geerpop
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G