Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan ändra mig.



och jag ska gå hela vägen hem till dig,
gå tills jag inte längre hittar vägen.

och jag ska bevisa att jag är värd dig,
värd att älska, värdig som din dotter.

pappa,
jag kan.

jag kan bli bättre,
jag kan vara din prinsessa,
jag kan sluta svära,
jag kan sluta klaga,
jag kan till och med lägga mig tidigt.

och jag ska visa mina betyg,
de som jag kämpat så hårt för.

och jag ska inte gråta,
trots att du säger att jag kan bättre.

och jag ska berätta om mitt jobb,
för att ge dig en anledning till att vara stolt.

jag vet att jag är fel,
jag vet att jag är jobbig,
jag vet att jag är svår att älska.

men pappa,
jag kan ändra mig.








Fri vers av Isabella
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-03-04 21:22



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Sorglig, men vacker.
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella