Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min dotter


hjälplöshet

mitt hjärta gråter och
tårarna kommer upp
i mina ögon och
rullar ner på min kind

jag vet inte vad som
hänt. jag förstår
inte vad som gör
att du inte kan
komma hem.

du vet att jag
finns här för dig
men för att kunna
hjälpa behöver
jag få känna,
få höra dina ord.

så mittt hjärta gråter
och jag saknar dig
hjälp mig förstå..
min älskade dotter ...




Fri vers av Ellan
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-03-07 19:21



Bookmark and Share


    Nike
visst känns det hemskt när man känner så där
du fångar känslor i ögonblick, det är bra!!!!!!!!!!!!!!!
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan