Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som man kan känna sig ibland


Vilsen, sökandes

vilsen

irrar runt

känner hur

det inte

går att

greppa tag..


söker inåt

letar och

känner

för de

ska finnas..


det är nog

så att man

behöver vara

lite vilsen

sökandes

för att finna

barnet inom

sig..


och när man

funnit

barnet

känner man

hur allt får

ro, lugnet

och kännslan

av att

ha hittat

hem...







Fri vers av Ellan
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-03-04 23:04



Bookmark and Share


    Nike
ja visst är känslan härlig
men att hålla känslan kvar även därefter
varför ska det vara så himla svårt???
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan