Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvåning

trodde jag visste
hur det skulle kännas
att träffa dig igen

men här står jag
förvånad
osäker

det var annars
det var värre
det var mer




Fri vers av Xena
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-03-05 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena