Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en fantasi

Du drunknade i hans gröna ögon
En lång sekund
Försvann bort i fantasier
Om honom och dig

Han mötte din blick
Med leénde läppar
Det skälvde i hela din kropp
När hans varma blick mötte din

Hans röst är så underbar
När han frågar om ditt namn
Hans hand så varm
När den snuddar vid din

En stilla tår nerför kinden din faller
När ni till sist skiljs åt
Hans vackra gestalt
Lever kvar i ditt minne

En suddig bild
Som ett slitet fotografi
För han var blott
En fantasi




Fri vers av Tiger85
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-02-13 22:05



Bookmark and Share


  Michmich

2005-02-17

  purpleangel
Jätte fint skrivet!!!!!!!!!
2005-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85