Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en hand runt min strupe


som en hand runt min strupe
som trycker så hårt
det krävs så lite
för att vi snabbt ska gå bort

så tryck lite hårdare
ta död på mig bara
jag vet att det är det du vill
snälla rara

du är trött på mig nu
vill bara bli av med mig
och jag vet att jag är ivägen
jag är inte lika bra som dig

så ta din hand runt min strupe
ta i allt vad du kan
tills jag är borta föralltid
så du kan njuta av att du äntligen vann




Fri vers av Elie
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-03-05 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket starkt o vackert, rikt på målande bilder, bra
2007-03-26

  Freeman
Vilken stark dikt...som gör ont att läsa... <3
2007-03-09

    hajjag
Berörs av din text. Tycker personligen att du skulle hoppa över sista raden för att skapa ett starkare intryck.
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Elie