Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett dånande ointresse

varför ska jag kämpa
för att hjälpa dig
leda dig rätt
hålla din hand
skydda dig mot mörkret

när allt du ger mig tillbaka är...




Fri vers av Xena
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-05 14:16



Bookmark and Share


  Kimsan
Ja precis..... Varför?

Kram från Kim
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Xena