Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f ö r r ä d a r e

skrek jag
åt min skuggas
skrattande silhuett

till svar fick jag ekots tomma ord
och vindens stillsamma pust

förädare


grät jag
åt min spegelbilds
leende konturer

till svar fick jag våta tankar
och kramp i själen


- Varför vill du ha ont?
frågade du
- Annars vet jag inte att jag lever...
svarade jag


förädare
skrattade jag
då jag insåg
att den enda i rummet
var mitt ego




Fri vers av Xena
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-03-05 14:24



Bookmark and Share


  Howlit
Här ringade du in mitt ego, vill jag lova.

//...- Varför vill du ha ont?
frågade du
- Annars vet jag inte att jag lever...
svarade jag...//

Så jäkla sorgligt sant är detta.

Känner mej nästan skamset påkommen... Varför vill man ha smärta i sitt liv? Eller rättare sagt, varför gör man ingenting åt den...
2007-03-12

  Kimsan
Humor och glädje i denna text som jag tycker om mycket.

Kramar om och bokmärker och ger dig även en applåd.
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Xena