Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå

är himmelen
utanför mitt fönster

 


sval
är luften
som smeker min hud

 


ljus
är framtiden,
om jag vågar
tro


du
är min,
om jag vågar
ta emot dig

jag är din,
om jag törs ge


mig själv




blå
är himmelen
ovanför mig

 


sval
är luften
jag andas




Fri vers av Xena
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-03-05 14:34



Bookmark and Share


    Noyle
Väldigt fin, jag känner vinden i håret. :)

Tycker bara att du kanske skulle satt in punkter på något ställe. Jag \"sträckläste\" den här, och jag tror att jag hade njutit mer om det var punkter så att man kunde göra en konstpaus.

Äh.. Jag vet inte riktigt om du förstår..
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Xena