Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leka?


kurragömma

kan vi inte leka kurragömma
ja, jag och du
ja, nu

du kan få gömma dig mellan mina hjärtväggar
och du ska se att jag hittar dig
tids nog
om du lägger ut spår i mina drömmar

som du alltid gjort




Fri vers av Patetpoet
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-03-05 18:06



Bookmark and Share


  David Knutsson
Mysig! \"och du ska se att jag hittar dig tids nog\" - Den raden gjorde verkligen hela dikten :)
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet