Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min fina son =)


barnatro

själsspår

stjärnor i änglahår

fötter tassar lätt

mjuka händer fattas

och doften är alltid

hyacint

då jag vidrör

din panna




Fri vers av Jess81
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 18:37



Bookmark and Share


    Strawberrygirl
Vackert!
2007-03-07

  Mikael Lövkvist
En jättevacker dikt till din son!
2007-03-07

  issac.a.m
mycket fint
2007-03-07

  Mackan
Underbar
riktigt känner kärleken
måste vara härligt att ha en son
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Jess81