Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
riktig kärlek finns nog bara i längtan medan lusten som tu är leker.


njutånger

solkiga kanter

kåta tanter
mitt kött är en labyrint

jag känner min mandom så väl

sorgliga trabanter
längtans bastanter

kärlekens avstånd, en fint

kom och älska min själ




Fri vers av Håkan
Läst 629 gånger
Publicerad 2007-03-05 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaa... Njutånger... Hur blir man präglad av att bo på ett ställe som heter så, egentligen?
Må vi alla finna njutning, utan att behöva ångra oss efteråt!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Håkan