Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart är vi på väg vilket mål kommer vi att nå fram till


DESTINATION

DESTINATION


Vart är vi på väg vilket mål kommer vi att nå fram till
På den frågan är nog många tvekande och rådvill
En destination vars slut man inte riktigt kan fatta
Det blir nog den längsta sömn man får, när man ska övernatta

Har vi samma mål när vi reser med det tåg mot någon stjärna
Det är ingen idé att man på något sätt försöker att spjärna
För är det slut så är det, men kan någon förstå bortom detta
Är det så befolkat att det blir svårt att riktigt detta få bosätta

Meningarna går isär och ingen vet om den andra har rätt eller fel
En del har ju lite problem med skillnaden mellan en dromedar
och en kamel
Så osagt kanske skulle sitta på plats, men visst har vi väl en tro
Är det verkligen så att några inte vill vara med på resan, månntro

Destinationen blir en verklighet när slutligen livet ebbar ut
Kanske det finns inga tåg så man får lifta med en gråtrut
Det finns inga tågtidtabeller att gå efter, utan vi får väl se
Jag är helt övertygad om att resan inte kommer att bli med
en gammal Chevrolet


Mr G












Fri vers av Mr G
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-03-06 15:20



Bookmark and Share


    Josse G
Som vanligt fin

JossG
2007-03-06

    Geerpop
Som alltid en läsvärd text och ett innehåll
som varar.
Varför kommer inte du upp bland de läsvärda?

Geerpop
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G