Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill sova

Jag är en sån där person som har svårt för att sova.
Ligger ofta där i sängen när tankar och drömmar rusar runt i huvudet.
Vill bara sova, är så trött men kan inte.
Låg i nästan fyra timmar en natt och klarade inte att sova.
Vill bara sluta ögonen och låta mitt medvetande sväva i väg och ge min kropp nattens mörker.
Ville bara få lite sömn så att det inte kommer några påsar under ögonen och vara pigg i skolan så att man får bra betyg.
Men tydligen vill andarna något annat för dom låter mig inte få sova.
Vem vet, jag kanske inte sover för att några tjuvar bryter sig in i grannens hus och jag ser dom när jag smyger upp för att gå på toaletten.
Kanske för att när jag går upp för att ta ett glas mjölk ser att någon glömt stänga av spisen och jag räddar alla i huset från en eldsvåda.
Eller så kanske jag ska ligga där och tänka över livets frågor och söka efter svaren vilket gör mig till en världsberömd filosof.
Vem vet?




Fri vers av Hinata
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-06 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata