Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedragen

 

kråkorna flyger baklänges idag
regnet blir diamantnålar
i deras svarta sidenkostymer
och isdrottningens kvällsparfymer
hänger i luften som smog

fjädrarna vill flyga tillbaks
till ljummen juniluft
till ärlighetens åkrar och ängar
men stormen är starkare än kråkungar
och fortsätter sitt segertåg

även dina kinder nyps idag
av elaka älvors fingrar
sviken av en solslöja och en smekning
står du mitt i vinterns bevekning
av det vi trodde var vår




Fri vers av Bensin
Läst 825 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-06 21:49



Bookmark and Share


  aol
fina bilder du ger mig
2007-12-27

    BetweenTheLines
snygga bra-formulerade rader om bakslagets tvärkast
2007-03-28

  Shininkagemusha
Smygigt bitter, skönt målade bilder.
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin