Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET KÄRLEKSLÖSA BARNET

Det kärlekslösa
barnet

tittar genom

Tårarna

Varför älskar
ingen mig

Var jag älskad

när jag kom

Till världen

Kommer jag

Någonsin att
Bli älskad


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-03-06 22:31



Bookmark and Share


    Geerpop
Jag har varit det barnet
Jag vet precis vad du beskriver
Denna dikt skulle koomma upp
som dagens dikt

Geerpop
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G