Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri parkering


stanna upp
försaka och ge plats

knyt en knut runt medelåldern




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:04



Bookmark and Share


    Erika H
alltid i här och nu... levande... oavsett ålder!!!

slå inga knutar... tvärtom, knyt upp mer
2007-03-15

  Nina V A
Ja det var ju också en tanke, skönt leendeframkallande och när man allt behövde det också, nice!
2007-03-14

    sunnanvind
Dubbelknut?leer* Bra diktat!
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP