Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är vi barn







Inget barn
borde få gå hemifrån
utan självförtroende


trygghetens starkaste hörnsten




Övriga genrer av Bim
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-07 13:22



Bookmark and Share


  Tothem
Så rätt, så rätt och jag vill säga det en gång till, så RÄTT! Kram
2007-03-07

  leopardia
ah, visdom. så där som jag nästan alltid upplever dina texter, mjo.
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Bim