Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmötet tatuerade min själ



lust strömmar mjukt
genom mina ådror
till fyllnadens bredd

glöden i min kropp
låter eldflammorna
smeka mitt inre

varenda cell är
fullt närvarande

jag är öppen och fullt
mottaglig för ett
innerligt möte

penetreringen får hela
min kropp att vibrera

min inre glöd
flammar upp

och möter din
i ett dansande

eldhav




Fri vers av sabina stark
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-03-07 17:29



Bookmark and Share


  nettizen
Ja, den här var..... synnerligen het. :)
2007-03-07

  Lars Granlöf
De verkar som om du gilalr det så
Burn on
2007-03-07

    Jennifer
Fin text, tyckte om den. Kärlek är fantasiskt men tyvärr ibland plågsam. Men i den här texten visar du att det är något att kämpa för, man kan bli lycklig. Drogs till titeln. Härligt.
2007-03-07

  Ronny Berk
\"smekande eldsflammor\" är vacker poesi... en fin beskrivning av ett kärlekens möte... tycker om...
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark