Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

infriad förväntning


stod i tidningen
att det blir vår i morgon

kände det på mig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-03-07 18:55



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bra... Men du tidningen?!
Det är ju så! Känn!!!
2007-03-10

  Manal
åhh jag längtar! Hoppas tidningen har rätt
2007-03-08

    Erika H
*ler*
jaha du... du med?
klart det står i tidningen om VI känner det...
härlig liten sak detta
2007-03-07

  thyra
Fin *Ler*
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP