Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre barn vågade jag äntligen ta emot i mitt hjärta



du kom till mig idag

jag har inte lyssnat på dig
kramat och älskat dig

hur kan du vilja möta mig nu när
jag har svikit dig med all förnekan
om din existens

du ler mot mig,
du vill bara bli sedd
och älskad

du har längtat så länge
på att äntligen få finnas

sorg vågor gick igenom min kropp
illamåendet gjorde sig påmind

och mitt hjärta kändes som en
stor svart tung sten

ville skrika av smärta
men samtidigt le av mitt mod

att äntligen våga ta in dig i mitt
liv igen

jag höll dig tät mot mitt bröst
kände en enorm ömhet och värme

som fyllde våra hjärtan








Fri vers av sabina stark
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-03-14 21:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Där fann du en genväg rätt in i mej. Hu så nära det blev.
2007-06-03

  Lars Granlöf
Du väcker hoppet inom mig...
2007-03-15

    Fallingforyou
Vad vackert!
2007-03-14

  prinscess VIP
men vad vackert skrivit om kärleken till ett barn
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark