Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMHÄLLETS OLYCKSBARN

Kan en förbannelse
vila
Över den hängande björk
Kan någon som är
anpassad
blir missanpassad
Är man då fast
som
Samhällets
Olycksbarn

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-03-08 00:18



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Victor Hugo och du
kan
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G