Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att jag fick uppleva dig och ditt innersta väsen du lever nu i min kropp som det vackraste



fager underbar i din elegans
bedårande skönhet

blicken föll ner till marken
fullt betagen
av din inre värme

mjukheten
som fyllde rummet
med bommulslik känsla

kände mig mindervärdig
med detta fantastiska väsen

slog volter i min kropp

här står du nu i din
uppenbarelse och jag får

uppleva dig






Fri vers av sabina stark
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-03-08 20:12



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så dj...underbar. Fastnar i mitt inre.
2007-08-13

  Lars Granlöf
Ja det kanske är det finast
kontakt
man kan få ha med en kvinna
att ligga i eran mage.
Och de har vi ju alla män och kvinnor
fått
så vi äro alla vinnare.
2007-03-08

  Ronny Berk
en fin upplevelse att läsa Din dikt... väcker känslor..
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark