Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig!

Älska mig, det är det enda jag begär,
snälla du,

ÄLSKA MIG

Om du bara kunde se insidan,
istället för det där fula utan på.

Skulle det vara vi då?

Om du bara skulle se det där bra,
istället för allt det dåliga.

Skulle du älska mig då?

Jag begär inte så mycket,
men snälla du,



du kan väl i allafall låtsas att jag finns?




Fri vers av vapendragare
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-08 16:39



Bookmark and Share


  Atena
att vilja få bekräftelse.. att vilja bli sedd, älskad. känner igen det så väl och du har verkligen skrivit det så himla bra.
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare