Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frusen


ornitologer häckar intill gärden

köldfyllda landskap
gnistrar ikapp med de svunna ögonblicken

tätt intill de svunna ögonblicken
i högar av döda kvistar dvalar djuren

väntar in saven och klorofyllen










Fri vers av alfa
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-03-08 17:04



Bookmark and Share


  Markattan
En stillsam och vacker skildring och jag faller speciellt för dessa bildrika rader:

\"köldfyllda landskap
gnistrar ikapp med de svunna ögonblicken\"
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén