Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats dunk

Jag ligger tyst och hör hjärtats rop.
Dunk, dunk!

Jag blundar.
Dunk, dunk!

Jag håller händerna för öronen.
Dunk, dunk!

Jag ställer mig upp och SKRIKER.
Dunk, dunk!

Jag skär djupa sår.
Dunk, dunk!

Jag gråter.....
Dunk, dunk!!!!!!
Dunk, dunk, dunk, dunk, dunk......




Fri vers av Tezz
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-03-08 17:11



Bookmark and Share


    Linda_00
annorlunda.. men jag gillar den =)))
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.