Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS INGEN TYSTNAD

Tystnad har inga taggar
den är mjuk och len som dimma
vi vilar i tystnad
och den vaggar oss till ro

Det finns ingen tystnad
som kan kväva
våra ord till varandra
vår styrka med varandra
och all vår svaghet

Det finns ingen tystnad
när huden och läpparna vet
att vi finns där ute

Det finns ingen tystnad
den är tystad utav vetskapen
att ingen är tyst för ingen
utan bara för oss

Det finns ingen tystnad
när drömmarna är klara
och vi båda lärt oss leva
samma liv

Tystnad är din hängmatta
under blommande körsbär
Och jag vaggar dig
stilla i kvällen

Det finns ingen tystnad som nånsin
kan tysta oss.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-03-08 21:18



Bookmark and Share


  stronza
Gillar mycket denna tystnad, tack
2007-03-08

    *Zenobia*
Minsta möjliga tyssssstnaaad.....ssshhh......

Vill inte störa lugnet och friden här......vill bara säga....fiiiint...
2007-03-08

    sunnanvind
Jag blir alldeles förstummad... Det vackraste jag läst på länge...
Den sliter i mig, Mitt inre... Bokmärker!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth