Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det omvärlden begär......

Jag har gjort vad jag kunnat
lite mer än jag egentligen orkar
jag har ansträngt mig till det yttersta
mycket mera än jag egentligen vill
vad är det egnetligen omvärlden kräver
vad är det man vill jag ska åstadkomma
jag enkla simpla människa, som inget har
som inget kan av egen kraft,
som är helt beroende av andras välvilja
för att få leva ett normalt liv,
så normalt det nu kan bli med
armar som inget orkar
med ben som inte kan bära
vad är det omvärlden begär av mig
sade hon
och for iväg i sin specialbyggda
specialinredda bil
som styrdes och dirigerades med
hennes andedräkt......




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-03-09 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP