Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helgtänkt


det har långsamt gått upp för mig
att allt återkommer

men ta mig för all del
inte på allt för stort allvar
ta istället följande rader jag ger er
och skåda dem i djupt munnen

vid ett bortglömt tillfälle när jag tänkte:
"Ge mig en kedja!, vrålar någonting
osammanhängande."

handlade det om en tandemcykel

och det tyckte jag var otroligt roligt eftersom den i en dubbel bemärkelse är något semicirkulärt som endast med falsk förhoppning går att återanvända för att ta sig till utgångspunkten

[vilket redan från början är omöjligt
då det från samma kant
inte går att hoppa i en flod
mer än den första gången]


och ungefär på detta vis
fortsätter jag att ständigt söka efter vitsen
med att återkomma



trevlig helg















Fri vers av alfa
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-09 12:54



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Nä, dejavu, meteorologi och ekonomiska analyser är skott i mörkret, giltiga bara sålänge tillräckligt många tror på det.
2007-03-10

  Lilla My* VIP
Alltid roligt att titta in i ditt finurliga tänk som slingrar runt o blir till tänk hos mig* En trevlig helg önskar jag tebax!!
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén