Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LITEN SEKUND BEGÄR JAG BARA

EN LITEN SEKUND BEGÄR JAG BARA

En liten sekund
begär jag
bara att
få uppleva
Med dig
Men tyvärr
blir detta
bara en
Dröm
Hopplösheten
skrattar mig
verkligen rakt
i Ansiktet

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-03-09 19:09



Bookmark and Share


  Eline.P
Drömmen om det ouppnåeliga måste förbli en dröm. Men en dröm är bättre än ingenting alls. Kanske, kanske någon gång blir en tid som är vår. Känner igen så det gör ont!!
2007-03-09

    Josse G
Visst den sekunden kunde
bli som en evighet

JossG
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G