Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ler


det är vår nu
regn blir till dimma på kvällen

och is på natten




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-03-09 19:59



Bookmark and Share


  kath
och dimman är magisk och jag ser älvor dansa ... och jag vet att våren strax är här ....

ler med din text

kath
2007-03-11

    Erika H
men tinar snabbt...
ja det är vår nu
och jag delar ditt leende
fin text
2007-03-10

    sunnanvind
En härlig dikt om när det värmer upp!
2007-03-09

  minette
mmm,,det känns så ,,härligt :)
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP