Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbetsfördelning

det är inte ofta
den som står för
styrfarten

även är den
som styr




Fri vers av Anders P VIP
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-03-09 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP