Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöängeln


En snöängels hand

sträcks ut mot min frusna kind

...en istapp faller




Bunden vers (Haiku) av Carol Baylis
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-03-10 01:42



Bookmark and Share


  om en Siri
Riktigt bra! :D
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis