Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marskatt


Mitt i natten

går den

kolsvarta katten

på dagisgården

och låter

som ett bortglömt barn


Han väcker skatan
som skakar igång
sina marracas


En härlig natt i naturens gång





Övriga genrer av Bim
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-10 08:56



Bookmark and Share


    pergunnel
Vilken mysig :)
Jag blir alldeles varm
2007-03-11

    bottle of pop
fint avslutat!
2007-03-10

  Cris
Ååh..ja kattern kan verkligen låta som ett barn som skriker..
2007-03-10

  Rachel Roth
...naturens krafter är onekligen starka...särskilt nu!
fin, vardagstext som når fram!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim