Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT OÖNSKAT BARN

ETT OÖNSKAT BARN

Var jag ett
oönskat barn
eller fanns det
Någon kärlek

Tankarna virvlar
runt i detta
Gungfly

Man undrar hur
många oönskade
Barn det finns

Ett oönskat barn
kan bli det
Mest önskade

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-03-10 12:13



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vemod och hopp, sorg och längtan, mycket går att läsa i denna text. Himla fint, tycker jag.
2007-03-10

    Josse G
Har alltid känt mig som ett
oönskat barn.
Detta gör mig glad att kanske han någon som jag.
Men ledsen över att det finns

JossG
2007-03-10

    Geerpop
Har haft den känslan hela mitt liv
Tyvärr.

Geerpop
2007-03-10

  nettizen
Finns nog tragiskt nog alltför många.... du sätter ord på de tankar jag själv brottades med många gånger då jag växte upp.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G