Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam flickas värld

Dunk, dunk

Det ledsna hjärtats tunga slag
är det enda som hörs

Tystnaden omkring
trycker på trumhinnorna

Dunk, dunk

Ögon som eld
suddiga av gråt

Sakta rinner
värmen
från hennes ensamma kropp

Dunk... dunk

Det är ingen som ser
Smärtan
Ensamheten
Sorgen

Allt de ser
är tidningens rubrik
När hon försvann




Fri vers av Jannike
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-03-10 15:11



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
oh, glömde ju... de kursiverade slagen, skänker verkligen styrka o takt till dikten... ända fram till sin tystnad
2007-03-11

  Micael Axelsson
*ryser till*... så kallt, så rakt... man känner den obehagligt talande nyheten som skrivs dagen då det är för sent... *lämnar en klump i hals o magtrakt*
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike