Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren till verkligheten

 

 

Låst bakom en dörr av kväve

nyckeln i min hand, den passar inte

och plötsligt står tjugo andra vid min sida

bedjande ber jag dem att gå och lämna mig

ifred att skölja skulden från min kropp

men vattnet är slut

 

och alla de männsikor vägrar att gå ut

 

Hålet i dörren ett kickhål ut till världen jag aldrig vill minnas

men mina vålnader uppenbarar sig en efter en annan

ber dem att gå, men de vägrar att göra så

 

Låst bakom en port av verklighet

och jag vill bara låsa allt ute

och invänta slutet

men de vägrar att gå

och jag kan inte ta livet av mig då

 

Abstinensen från er

gör mig så mycket mer, modig

lämna mig såsom jag vill lämna er

gå och kom icke tillbaks

måla mig en tavla en dag

och häng den på min dörr

så jag kan se den värld

jag önskar skall uppenbara sig

 

Godnatt sov så gott

lämna mig så skall jag lämna er för gott




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-03-10 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*