Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen har patent på min själ.

och vem sa att man inte fick gråta?
när sorgen tar över och själen blir patent.
jag vill så gärna gråta.
gråta bleck som blir till laglösa bokstäver.
jag äger ingen sanning,
endast lögnen själv har slukat mig hel.
frågor om vikt och lycka,
har bleknat till ett leende som
inte kan tillhöra min söndriga läppar.
dagar utan att duscha och nätter
utan sova leder till söndertrasning
av min själ. Du får hundra kroner
om du tar med min själ hem.
mer pengar än så har jag inte.




Fri vers av Isabella
Läst 521 gånger
Publicerad 2007-03-10 18:17



Bookmark and Share


  Cerelice
Bra valda metaforer. Jag gillade bilden jag fick av det hela.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella