Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Den håller hårt om min hals
och jag sväljer
\' jag ska lämna denna världen med stolthet
skriker jag

tystnadens tomma ögon ser
in i mig och släpper
sitt grepp

jag viskar tyst nära hans
örat

mina stämband vibrerar i takt med mitt hjärta
som en förevig balans


med blicken av en spegelbild
känner han nervöst på sin bröstkorg
och inser

varför folk kallar honom

tystnaden




Fri vers av Fantasioffer
Läst 741 gånger
Publicerad 2007-03-11 00:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint som fasen!!!!
2007-04-07

    inmeddiginålsögatkamel
Du krånglar inte till det, du skriver som det är men ändå.. ändå.. ändå jag vet inte.
Du skriver så det berör!
2007-03-13

  Freya
oj. du är ju magisk.
först fattade jag inte ett skit, och tyckte verkligen inte att den var bra. men efter att jag läst om den helt 3 gånger, och vissa delar 5 gånger. då fattar jag.
och då älskar jag den <3
puss
2007-03-11

    Oprofessionell
du är så jäkla bra, skriv en bok eller något!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer