Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver egna ben



Jag behöver skapa egna ben att stå på
du hade dem hela tiden undanstoppade i en vrå
men jag, jag amputerade mina och skapade nya för dig.
Nu kan jag inte stå utan att skaka




Fri vers av Fantasioffer
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer