Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten påminnelse om min existens


Glöm mig inte
för att natten blivit ljus
för den slukar mig
med sitt djup

Glöm inte värma mig
även om snön slutat falla
för, fortfarande är varje ord
som vedträ på en eld


Dina drömmar
dina fingertoppar nuddar dem
du skakar av förväntan
och jag skakar av viktlöshet
av att sväva mellan våra världar




Fri vers av Fantasioffer
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer