Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart sår



Men din röst så nära inpå
Skär mjukt igenom mitt skin
Skapar ett underbart sår
Som blöder
Av kärlek till dig





Fri vers av Fantasioffer
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-18 20:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fint beskrivet hur kärlekens sår faktiskt kan var just underbara.
Att känna........... suveränt!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer