Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distracted

Jag stannar upp
ser hur världen stelnar
ännu ett minne rusar förbi
som ett tåg som passerar
och än ser jag dina fingrar
mot den smutsiga rutan
hur du mimar orden jag älskar dig
och sakta men ändå i flera kilometer i timmen
åker du iväg från mig
och jag står där och bara kollar
rakt ut i luften ännu en gång

déjà vù
redan sett
hörru du du, jag har redan sett det här
det tjänar inget till
låt det passera min näthinna igen
en dag kanske jag vänjer mig



Distracted

tror jag det heter på ditt språk.





Fri vers av Fantasioffer
Läst 399 gånger
Publicerad 2009-01-27 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer