Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om saker som är större än ord men som man förgäver kämpar för att förklara


Mörkret kväver kvällens stjärnor


Solen faller ännu en gång ner bakom horisonten
Som om du beordrat den till det
Det faller stjärnor ikväll, älskling
Hur jag än vrider på det kan jag inte
Önska mig något annat än dig


Och du vet att jag ser dig
Även om du inte är här
Men ta inget för givet, älskade
För även det mest självklara
Kan försvinna ur din hand

Jag vill inte fråga mig själv hur jag vet
Att vi kommer klara det
För om jag klurar ut det
Kanske jag kan förstöra det.

Kärlek är inte en gåta med ett svar
Snarare mystik att utforska på egen risk
Men gräv inte för långt min vän
Det finns bara fler frågor att finna

Jag existerar här bland orden och bland sångerna
I mina egna urdruckna tekoppar och slutvässade pennor
Egentligen så meningslöst att förklara något
Så stort att ingen förr satt ord på det
Men alla gör vi ett försök




Fri vers av Fantasioffer
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer