Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuv.



jag är rädd,får jag ens kalla dig älskling?
Du är min älskling, vad du än vill
Du klipper av trådarna och nu är marionett dockan fri att dansa ensam
Men när kommer en dag då jag inte frågar mig själv vad du gör?
När kommer en dag då jag inte hör mig själv säga ditt namn?

Du stjäl min tid utan att ens vara nära




Fri vers av Fantasioffer
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer