Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN EVIGA FRÅGAN

DEN EVIGA FRÅGAN.

En stjärna som blinkar
i ett kosmiskt ljus
förtäljer oss
en evighet

Den väver strålar av
hopp
Så långt borta men
ändå nära

En universell utsträckt
hand
Av både tro och undran
Men mest av allt
är den eviga frågan


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-03-11 11:22



Bookmark and Share


    Josse G
Man vaknar alltid upp
till den eviga frågan
Fin

JossG
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G